Newborn fotografie

Puur, intens geluk. Leg die bijzondere momenten vast voor altijd. Voor mij is het belangrijk dat de foto’s een reflectie zijn van jullie leven en persoonlijkheid. Mijn doel is dan ook het maken van foto’s die je je hele leven koestert.

Het beste moment om newborns te fotograferen is als ze zo rond de 5 tot 14 dagen oud zijn. Babytjes slapen dan vaak nog veel en diep en ze zijn nog niet zo gevoelig voor licht en geluid. Bovendien vinden ze het dan ook fijn om lekker opgekruld te liggen of ingebakerd te worden voor die schattige foto’s waar we allemaal zo van houden.

Tip: Stuur alvast tijdens de zwangerschap een berichtje om geheel vrijblijvend een plekje te reserveren.

Locatie

Newborns fotografeer ik in het comfort en gemak van jullie eigen huis. Je hoeft dus niet te sjouwen met de kleine en jullie zijn in het comfort van je eigen omgeving. Hier kan ik ook mooie lifestylefoto’s maken van jullie als gezin en van de babykamer en spulletjes. Mijn stijl gaat uit naar het vastleggen van de natuurlijke en liefdevolle momenten.

Tijd

Ik neem uitgebreid de tijd om jouw baby te fotograferen. Ik heb geen haast en werk volgens het schema en ritme van de baby. Meestal duurt een shoot circa 2 uur. Broertjes en zusjes en ouders kunnen ook op de foto.

Moet ik nog iets voorbereiden?

Helemaal niks! Ik neem alles mee, ik heb diverse accessoires, doeken, outfits en haarbandjes. Van te voren bespreken we wat je wensen zijn. Wil je meer lifestyle of juist meer geposeerde foto’s van de baby. Alles is mogelijk.

Prijzen

Hoe kan ik boeken?

Er zijn diverse opties:
– Je kunt mij bellen op 06-49091977 of stuur direct een WhatsApp (klik hier)
– Of klik op “contact opnemen” hieronder, je krijgt dan zo snel mogelijk een reactie.

Contact opnemen