Newborn fotografie

Puur, intens geluk. Leg die bijzondere momenten vast voor altijd.

Het is nooit te vroeg om te boeken. Je mag mij al voor de geboorte boeken en als de baby er eenmaal is kijken we wat het beste uitkomt qua tijd/datum en locatie.
Het beste is om de baby zo snel mogelijk na de geboorte te fotograferen. Hier neem ik uitgebreid de tijd voor en kan prima bij jullie/jouw thuis. Dan is de baby is de eigen omgeving. Zo rond de 5 dagen tot een week of twee slapen ze meestal erg diep en veel en kunnen bepaalde houdingen nog makkelijk worden aangenomen.

Tip: Stuur alvast tijdens de zwangerschap een mailtje om een gratis plekje te reserveren.

Locatie

Newborns fotografeer ik in mijn thuisstudio in Almere (Noorderplassen) of bij jou thuis. Geef aan wat je voorkeur is. In de studio is voldoende plek om te voeden, verschonen en te ontspannen. Er is gratis parkeermogelijkheid.

Tijd

Ik neem uitgebreid de tijd om jouw baby te fotograferen. Ik heb geen haast en werk volgens het schema en ritme van de baby. Meestal duurt een shoot tussen de 2-3 uur. Broertjes en zusjes en ouders kunnen zonder extra kosten op de foto.

Wat moet ik meenemen?

Helemaal niks. Ik heb diverse accessoires, doeken, outfits en haarbandjes. Van te voren bespreken we met welke kleuren je wilt werken en wat je wensen zijn.

Hoe kan ik boeken?

Je kunt hieronder het formulier invullen en een plekje reserveren of gewoon vragen om een terugbelafspraak. Je mag ook direct bellen naar 06-348 55 99 1