Tarieven & Pakketten

 

Newborn Photoshoot Basic

Thuis in de vertrouwde omgeving van je eigen huis
Lifestyle foto's van de baby en het gezin
Online fotogallerij
5 high-resolution downloads

€199
1 / 3
Babyvoetjes gaan natuurlijk ook op de foto. Zo lief met een hartje ertussen.

FAQ

Hoe boek ik een fotoshoot?

Je kunt via het contactformulier een bericht naar mij sturen. Voor direct contact kun je mij altijd appen/bellen op 06-49091977.

Wat is het beste moment voor een newbornshoot?

Het beste moment om newborns te fotograferen is als ze zo rond de 5 tot 14 dagen oud zijn. Babytjes slapen dan vaak nog veel en diep en ze zijn nog niet zo gevoelig voor licht en geluid. Bovendien vinden ze het dan ook fijn om lekker opgekruld te liggen of ingebakerd te worden voor die schattige foto’s waar we allemaal zo van houden.

Op welke locatie is de shoot?

Newborns fotografeer ik in het comfort en gemak van jullie eigen huis. Je hoeft dus niet te sjouwen met de kleine en jullie zijn in het comfort van je eigen omgeving. Hier kan ik ook mooie lifestylefoto’s maken van jullie als gezin en van de babykamer en spulletjes. Mijn stijl gaat uit naar het vastleggen van de natuurlijke en liefdevolle momenten.

Hoe lang duurt een newbornshoot?

Ik neem uitgebreid de tijd om jouw baby te fotograferen. Ik heb geen haast en werk volgens het schema en ritme van de baby. Meestal duurt een shoot circa 2 uur. Broertjes en zusjes en ouders kunnen ook op de foto.

Welke betaalmogelijkheden zijn er?

Je kunt achteraf betalen met ideal of contant. Bij geboortefotografie vraag ik wel een aanbetaling (ter hoogte van een newbornshoot deluxe).

Moet ik nog iets voorbereiden?

Helemaal niks! Ik neem alles mee, ik heb diverse accessoires, doeken, outfits en haarbandjes. Van te voren bespreken we wat je wensen zijn. Wil je meer lifestyle of juist meer geposeerde foto’s van de baby. Alles is mogelijk.

Hoe lang duurt het voordat ik de foto's heb?

Ik probeer dezelfde dag, 's avonds na de shoot een paar previews te sturen. Sowieso krijg je binnen 1 week toegang tot je eigen persoonlijke gallerij waar je kunt kiezen welke foto's je in high-resolution wilt downloaden.
Je hebt dus de foto's binnen 1 week. Ideaal voor het geboortekaartje dus :)

Wij hebben een zeer prettige newbornshoot gehad met een fantastisch eindresultaat. Ik kan Tamira hierbij bij iedereen aanraden als fotograaf.

Laurens, 43 - Almere