Over Tamira

Hi, ik ben Tamira. Al zo lang ik me kan herinneren ben ik geĆÆnteresseerd in fotografie en video. Als kind vond ik het al prachtig om te kijken in de fotoboeken van mijn ouders en grootmoeder. Hoe interessant is het om te zien hoe die tijd was en welke momenten er waren vastgelegd! Met foto’s bewaar je de geschiedenis van je familie en andere bijzondere momenten. Als tiener maakte ik videoreportages en foto’s van het leven van mij en mijn familie/vrienden. Later ben ik me verder gaan ontwikkelen in fotografie en heb ik door te doen steeds meer ervaring opgebouwd.
Ik heb Grafimediatechnologie gestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam. Hier heb ik dan ook een minor Fotografie gevolgd waarbij ik zelfs in een doka foto’s heb ontwikkeld! Vanaf het moment dat er digitale spiegelreflexcamera’s uitkwamen ben ik bezig met digitale fotografie en fotobewerking in Photoshop en Lightroom.

Ik heb van mijn twee grootste passies, baby’s en fotografie, mijn werk gemaakt. Ik ben dankbaar dat ik mijn kennis en ervaring kan gebruiken om bijzondere momenten voor anderen vast te leggen.

Waarom ik me specialiseer in baby’s?

Ik vind de geboorte van een nieuw leven het meest pure wat er is en er is niets mooiers dan de blijdschap en emotie van ouders met een pasgeboren baby. Als moeder van vier kinderen heb ik zelf 4 totaal verschillende bevallingen meegemaakt. Uit eigen ervaring kan ik daarom zeggen dat elke bevalling uniek is en elke baby is bijzonder (lief)!

Het werken als babyfotograaf is voor mij altijd een van de leukste shoots om te doen šŸ˜Š. Dus stuur me een berichtje en wie weet kunnen we samen leuke foto’s creĆ«ren.