Investering

Pakket 1: Gold

Vrijblijvend kennismakingsgesprek
Standby vanaf week 38 tot moment van bevallen
Tot 1 uur na de geboorte aanwezig
Luxe foto-album (8 spreads)
Slideshow van het geboorteverhaal
50 foto's (download in high-res)
Fotogallerij met alle foto's

€995
Pasgeboren baby in bedje in het Flevo ziekenhuis. Geboortefotografie is altijd waardevol.

Pakket 2: Platinum

Vrijblijvend kennismakingsgesprek
Standby vanaf week 38 tot moment van bevallen
Tot 2 uur na de geboorte aanwezig
Luxe foto-album (16 spreads)
Slideshow van het geboorteverhaal
100 foto's (nabewerkt en in high-res)
Fotogallerij met alle foto's

€1195

Pakket 3: Exclusive

Vrijblijvend kennismakingsgesprek
Standby vanaf week 38 tot moment van bevallen
Tot max 3 uur na de geboorte aanwezig
Luxe foto-album (16 spreads)
Slideshow van het geboorteverhaal
150 foto's (download in high-res)
Fotogallerij met alle foto's

€1495

FAQ

Wat is het verschil tussen de pakketten?

Het grootste verschil is het aantal foto's dat je kunt downloaden achteraf. Ik bewerk alle foto's zodat er een mooi verhaal ontstaat. Je kunt afhankelijk van het pakket een x aantal foto's downloaden uit de online exclusieve beveiligde fotogallerij.
Tijd: Ik ben er tot 3 uur na de bevalling ipv 1 uur. Ideaal als er nog bezoek komt voor een meet & greet.
Foto-album: Er zit verschil in het aantal spreads. Ofwel 8 spreads, 16 pagina's of 16 spreads, 32 pagina's.

Hoe zit de prijs in elkaar?

De prijsopbouw kun je verdelen in 3 aspecten. Tijd, ervaring en apparatuur.

De tijd die een geboortefotograaf steekt in een reportage is al gauw 25 uur.
De gemiddelde bevalling duurt circa 12 uur, er is reistijd, de nabewerking (zeker 10 uur), samenstellen fotoboek, kennismakingsgesprek, back-up fotograaf etc.

Verder spelen ervaring en apparatuur ook een rol. Ik werk met high-end apparatuur en ben verzekerd tegen eventuele ongevallen of schade.

Ervaring: Fotograferen is een vak zeg ik altijd. Zeker fotograferen onder moeilijke lichtomstandigheden vergt ervaring en de juiste apparatuur. Ik kom bij tijdens jullie bevalling niet met een flitser of daglichtlamp aanzetten omdat ik anders geen foto's kan maken. Ik pas me aan aan de situatie. Dit noem ik professionaliteit en dat mag je ook van mij verwachten als je voor mij kiest.

De prijs voor een geboortereportage begint bij €995. Het meest gekozen pakket is “Platinum” en de kosten hiervan zijn €1195,-

Waarom voor mij kiezen?

Ik ben een ervaren en professioneel fotograaf. Ik gebruik een full-frame digitale spiegelreflexcamera (Nikon d750) en een Nikon Z7 Systeemcamera (ideaal voor ruimtes waar weinig licht is). Ik heb diverse fotografie-opleidingen en cursussen gevolgd, heb verstand van het vak en heb al best wel wat jaartjes ervaring met het fotograferen van baby’s en gezinnen. Iedereen heeft tegenwoordig een camera, maar niet iedereen kan een goede foto maken.

Ik ben aangesloten bij de website van De Geboortefotograaf (www.degeboortefotograaf.nl) en heb de workshop “Geboortefotografie” bij Renate van Lith gevolgd.

Plus, ik ben “ervaringsdeskundige” op het gebied van bevallen 😉
Ik heb zelf 4 kinderen gekregen en ze zijn allemaal op een andere plek en andere wijze geboren.
In het ziekenhuis, thuis, een geplande keizersnede, en via een inleiding. Bij de eerste was ik pas 23 en bij de laatste (ja echt) was ik 36.

Je kunt een deel van mijn foto’s op deze website bekijken, maar ik hecht veel waarde aan privacy. Over het algemeen zie je op mijn site geen herkenbare foto’s van mensen. Dus als je voor mij kiest dan vind ik het ook belangrijk dat je een veilig en vertrouwd gevoel hebt bij mij.

Klik onderin ook op "over Tamira" om meer over mij te lezen.

Geboortefotografie & Covid19-maatregelen

De verloskundige en de kraamverzorgende vallen onder medisch personeel. Dus er is geen belemmering voor een geboortefotograaf thuis. In de ziekenhuis is het beleid wisselend, vraag even in het ziekenhuis na wat de regels zijn op dit moment om teleurstelling te voorkomen.

Update 27-5-2021: De meeste ziekenhuizen laten momenteel weer extra personen toe!

Welke betaalmogelijkheden zijn er?

Voor een geboortereportage vraag ik een aanbetaling ter waarde van een newbornshoot. Mocht ik onverhoopt niet bij de bevalling kunnen zijn ben je dus sowieso niet je geld kwijt.
Afhankelijk van het door jouw gekozen pakket kun je in meerdere termijnen betalen.

Wat is het keurmerk Geboortefotografie?

Ik wil graag voldoen aan het Keurmerk Geboortefotografie. Ik vind veiligheid, waarborging en professionaliteit namelijk heel belangrijk. Mijn aanwezigheid moet nimmer tot verstoring van de zorg van arts of verloskundige leiden.

Wat als je er niet bij kan zijn?

Wat als ik er om wat voor reden niet bij kan zijn? Ja, dat kan ik ben ook maar een mens en ik kan ook een keertje ziek zijn of niet kunnen.
Daarom werk ik met een vaste collega-fotograaf. Doordat wij samenwerken kunnen we onze krachten bundelen en weten we zeker dat jouw geboorteverhaal wordt vastgelegd zoals besproken.

Tijdens het persoonlijke kennismakingsgesprek zal je mij sowieso ontmoeten en als je dat prettig vindt zal zij in de laatste weken ook even contact leggen. Eigenlijk net als bij de verloskundige. Ik kan namelijk niet beloven dat ik 4 weken lang dag en nacht non-stop available ben. Alhoewel ik daar natuurlijk wel mijn uiterste best voor doe. Daarom werk ik samen met een collega waarvan ik weet dat zij over dezelfde kwaliteit en professionaliteit beschikt als ik. Zo kunnen we beiden met een gerust hart zo'n bijzondere geboortereportage aanbieden.

Kan ik je ook last-minute boeken?

Je kunt het altijd proberen! Het is in principe mogelijk dat ik kan, maar ik kan natuurlijk niks garanderen.